Gå till innehåll

adidasstansmith

Presidenten kommer att resa till Massachusetts med en rad kommunikationsutrustning och nationella säkerhetsrådgivare och andra för att säkerställa att han har kapacitet att göra de typer av beslut som krävs för chefen', sade White House-talesman Josh Earnest till reportrar på fredag. adidas zx 750 På lördag släppte de uttalanden som beskriver samtal som han gjorde till brittisk premiärminister David Cameron,http://adidasstansmith.se/ Frankrikes president Francois Hollande och Tysklands kansler Angela Merkel.

Merkel-samtalet ägde rum på Air Force One under Obamas flyg till Massachusetts. Trupperna drog sig tillbaka 2011.adidasstansmith Men Vita huspersonalen tillät pressfotografer att ta bilder av presidenten med klubb i handen i början av hans lördagsspel. Det är sällsynt. Journalister får sällan se presidenten spela golf, vilket han gör nästan varje helg i Washington när vädret är bra.Att journalister fick tillgång till honom samma dag som hans dystra kommentarer om Irak, visade att ett vitt hus skulle tycka om att vara immun mot kritikerna om att Obama skulle ta ledig tid.

Sådan bildning har dock upphört tidigare. Medan han var på semester i Maine i augusti 2002, reagerade republikanska presidenten George W. Bush på en självmordsbombering i Israel från den första teeboxen på sin golfbana.Jag uppmanar alla nationer att göra allt de kan för att stoppa dessa terroristmördare. Tack. Nu, kolla på den här enheten,'adidas logo sade Bush innan han svängde sin klubb. invasion av Irak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *