Gå till innehåll

adidasultraboost

Obama, vars egna popularitet betyg i omröstningar är bland de lägsta av hans ordförandeskap, visar inte tecken på att ge upp någonting.På måndags planerar han att delta i en demokratisk fundraiser och,adidasultraboost om tidigare semester är en guide,adidas equipment kommer han att spendera resten av sin tid att sätta, äta middagar på exklusiva restauranger och spendera tid med sin fru och två döttrar.

Det här årets presidentresa till ön är längre än tidigare år när hans vistelser har gått drygt en vecka. Obama,http://adidasultraboost.se/ som är på plats sedan 2009, är planerad att återvända till Vita huset på söndagen för ett par dagar av möten innan kommer tillbaka till Martha s Vineyard för att avsluta sin semester.

Flera dussin anti Obama demonstranter höll tecken och viftade vid passande fordon på lördagen eftermiddag i en cirkel nära en bro som länkar Cape Cod till andra delar av Massachusetts.Ett tecken läst, 'Stoppa Obama!' och en annan läs, 'Harbouring illegals är en felony',adidas yeezy en hänvisning till Obama: s planerade verkställande order för att hjälpa illegitimerade invandrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *